30 Temmuz 2009 Perşembe

Maccabi Netanya – Galatasaray canlı izle

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda İsrail'in Maccabi Netanya takımıyla karşılaşıyor. Maç öncesi iki takım hakkında son bilgiler, hava durumu, istatistikler...

Stadyum: Bloomfield - Tel Aviv
Tarih: 30 Temmuz 2009 Perşembe / 19:40
Hakemler: Nikolay Ivanov, Nikolai Golubev, Mikhail Erovenko, Sergey Karasev (Rusya)
Hava Durumu: Tel Aviv’de hava açık, ortalama sıcaklık 30 derece.
TV: Euro Futbol (D Smart / 42. kanal)

Galatasaray
2009-2010 sezonuna yeni teknik direktörü Frank Rijkaard yönetiminde giren Galatasaray; Gökhan Zan, Leo Franco, Mustafa Sarp, Abdul Kader Keita ve son olarak Elano'yu kadrosuna kattı.

UEFA Kupası'nda toplam 55 kez sahaya çıkan Galatasaray bu karşılaşmalarda 21 galibiyet ve 16 beraberlik aldı, 18 kez mağlup oldu. 55 karşılaşmada rakip fileleri 76 kez sarsan Galatasaray, kendi kalesinde gördüğü 76 gole ise engel olamadı.

Maccabi Netanya

0-0’ın rövanşında Malta temsilcisi Sliema’yı Samya, Ezra ve Sabaa'nın golleriyle 3-0 yenerek rakibimiz olan Netanya, geçen sezon İsrail Ligi'ni 4'üncü bitirdi. Sarı siyahlı renklere sahip kulüp, İsrail'in turistik sahil kenti Netanya'nın takımı.

Avrupa kupalarında bugüne dek herhangi bir başarısı bulunmayan Netanya, geçen sezon teknik direktörlüğe dünyaca ünlü Alman Lothar Matthaus'u getirerek adından söz ettirdi.

Maccabi Netanya'yı bu sezon Nati Azaria çalıştırıyor. Futbolcuların tamamı İsrailli olan sarı siyahlıların sonuncusu 1982-83 sezonunda olmak üzere ülkesinde 5 lig şampiyonluğu var.


İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder